Abdurrahman ilahileri

İçinde Allah ve Peygamber sevgisi olan herkes ilahileri büyük bir beğeni ile dinler. İlahiler en güzel sözlerin Allah ve peygambere olan duyguların en iyi ifade ediliş şeklidir.

İlahi dinleyen birçok insan iman yönünden kendisini bir kez daha hesaba çeker. İlahi denilince akla ilk gelen ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül ilahileri'dir. Kadife sesiyle ve güzel makamı ile bütün ilahileri ilahi severlerin kalbinde taht kurmuştur.

Medine gülü ilahisi ile peygamberimizi öyle güzel anlatır ki bu ilahiyi dinlediğiniz zaman peygamberimize bir kere daha âşık olursunuz. Peygamberin çektiği çile ve sıkıntıyı bu ilahi ile bir kez daha anlarsınız. Ve halinize şükredersiniz.

Bilal Habeşi ilahisi ile bir sahabenin dinine peygamberine ne kadar bağlı olduğunu derinden hissederek anlayacaksınız. Bilal Habeşi ile kendi hayatınızın zorluklarını kıyaslayıp daha sağlam bir mümin olmaya çalışacaksınız.

 En güzel Abdurrahman Önül ilahilerine www.ilahilerbe.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın.